Ötletek, hogy lekössük a gyereket és mi is jól szórakozzunk

Kázmér játszik

Kázmér játszik

könyvtár

2014. december 13. - ablak11

Kell hozzá:

  • könyvek
  • papír
  • ceruzák

 

Kázmérnak rengeteg könyve van. Ahhoz, hogy megtaláljuk,amit épp olvasni szeretne, nem árt rendszerezni őket sorozatok szerint (persze így is nehéz néha, mert a könyvespolc csak átmeneti szállása a könyveknek, azok inkább vannak a nappaliban a kanapén vagy a hálóban a szőnyegen).

A könyv-kategória-jelző készítés nagyon jó móka. Kitalálni, hogy a kategóriához milyen rajz illik, megrajzolni, könyveket rendezgetni élmény Kázmérral.

A koncepció:

Könyvek kihúzva a polc szélére, hogy látszódjon az eredmény:

(Barátnőm Bori, Kerekítő, Bogyó és Babóca, Maszat, Nyuszi és Muszi, Boribon, Böngésző, Tesz-Vesz, Mini-Scolar, Kisvakond és még van, csak nem fért ki)

 Szereti a könyvtárakat, az a szokásunk alakult ki, hogy válogatunk neki néhány (tucat) könyvet, ő azokat átlapozza és kiválasztja, hogy melyiket szeretné kikölcsönözni. 

konyvtar.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilyen, amikor a hálószoba könyvtárrá alakul, amíg én elkészítem a fürdővizet:

20140309_214710.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kazmerjatszik.blog.hu/api/trackback/id/tr76979783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása