Ötletek, hogy lekössük a gyereket és mi is jól szórakozzunk

Kázmér játszik

Kázmér játszik

mikulásra

2014. december 07. - ablak11

Kell hozzá:

  • papír
  • ceruza vagy toll
  • papírtörlő
  • cellux
  • olló 

A papírmikulást tavaly készítettük, a lehető legegyszerűbbet szerettük volna. Azt hiszem sikerült. Kúp alakra összehajtott papír, két pont a szemnek, papírtörlő szakállnak és bojtnak, végül papírhenger puttony. (Háttérben korábbi művek, hangszerek, építőkocka és egy bili, amit soha nem használtunk rendeltetésszerűen, helyette cowboykalapként üzemel a mai napig.)

Idén szánkót is készítettünk, igaz, hogy a mikulást később találtuk meg, ezért a szánkó egy kicsit túlméretes, de így legalább többen is elférnek. A doboz, amit használtunk, korábban filctollakat tartalmazott, ezért ilyen firkás.

(Igen, a mikulás puttonyában egy másik mikulás van dióból és vattából.)

Kázmér feladatai voltak: ötlet, ragasztás, bábuk elhelyezése és végül játék a kész termékkel.

Nagyon jó volt nézni, ahogy tologatta a szánkót és a korábban már elkészült házhoz egyszercsak megérkezett a mikulás a padláson keresztül, szánnal...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kazmerjatszik.blog.hu/api/trackback/id/tr446947737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása